Szállítási tájékoztató
Fontos!
Csak a fagymentes hónapokban (áprilistól novemberig) postázok! A téli hónapokban a szállítás szünetel, sarjak, felnőtt növények ilyenkor kizárólag személyes elvitelre rendelhetők.
A sarjak postázásának módja: a növénykék gyökerét egy minimális mennyiségű kis földdel fóliába csomagolom, majd a sarjat újságpapírtölcsérbe göngyölöm. A kis tölcséreket megfelelően eligazítva papírdobozba rakom, az esetleges hézagokat további újságpapírgombócokkal kitömve. A törékeny levelek a postai kézbesítés során így óvhatók meg legjobban a sérülésektől és nem mellékesen, a postaköltséget sem növeli feleslegesen a virágföld súlya.
vh,

Szállítási költség:

Személyes átvétel 0.- Ft
MPL futárszolgálat Postapont – Előre utalással 1355.- Ft
MPL futárszolgálat Postapont- Fizetés átvételkor 1985.- Ft
DPD futár – Előre utalással 1380.- Ft
DPD futár – Fizetés átvételkor 1700.- Ft

Vásárlás után a megadott emailcímeden felveszem veled a kapcsolatot és pontosítjuk a postaköltséget. Ekkor adom meg az utalási adatokat is. Az összeg (termék össz-értéke és a postaköltség) számlára való beérkezése után 2 napon belül postázom a küldeményt, kivéve pénteki napok. A feladás időpontjáról emailben értesítelek.

Garancia:

Dísznövények esetén, mivel a növény egy gyorsan romló termék, ezért minden a terméket érintő reklamációnak, elállásnak amennyiben a terméket átvették, helye nincs.